Massages

Driedelige Oosterse Massage

Massages zijn een groot onderdeel in de Oosterse cultuur. Al eeuwenlang zijn de massages geperfectioneerd. Ze helpen mensen bij allerlei klachten en kunnen bij Fibromyalgie voor pijnverlichting zorgen.

Wij brengen deze Oosterse traditie naar jou. Onze Oosterse massages hebben zowel een fysieke als psychologische werking. Ze verlichten de pijn en zorgen ervoor dat je beter kan bewegen. Daarnaast zorgen ze voor rust en ontspanning. Ben je toe aan ontspanning en pijnverlichting? Onze massages kunnen dit bieden. We bieden onze massages uitsluitend aan in combinatie met een pakket. Klik voor onze tarieven op de onderstaande knop:

Etherische oliën werking

Bij de massage gebruiken we enkel pure producten. Biologisch en natuurlijk bevorderde oliën om mee te masseren. Ook gebruiken wij de oliën tegen bepaalde, specifieke klachten.

Het ruikt overigens heerlijk en past ook nog in uw voeding. Want wat je op je huid smeert, moet je ook kunnen eten. De oliën kan je daarom ook mengen in een glas water, waardoor maag- en darmklachten kunnen verminderen. Gebruik echter alleen goede oliën en producten. Met behulp van deze etherische oliën worden veelgehoorde klachten van Fibromyalgie sterk worden verminderd. Door het gebruik van de olie in onze massages, pakken we alle positieve eigenschappen automatisch mee.

Is onze massagecombinatie iets voor jou? Kijk dan snel naar onze tarieven door op de onderstaande link te klikken!

Soorten massages

Bij de massages gaan we met een Oosterse benadering kijken naar de klachten.
Hiervoor gebruiken we een gecombineerde behandeling van Guasha, Cupping en Vlindermassage.

Wesley_FibroConsulent44

01. Guashamassage

Guasha is het wrijven van de huid om zo ophopingen in de huid los te maken. Speciale Guasha olie wordt op de huid gesmeerd en vervolgens met een schraper verspreid. De olie en het schrapen ‘ontgiftigt’ de huid. De massage zorgt onder andere voor een betere bloedsomloop, waardoor het lichaam vitaler wordt.

Wesley_FibroConsulent75

02. Cuppingmassage

Met de Cuppingmassage gaan we met “cups” het bindweefsel vrij maken. Bij Cupping wordt er gebruik gemaakt van cups waarbij de huid vacuüm wordt gezogen. Zo kan het vocht weer goed doorstromen en worden de afvalstoffen afgevoerd. Zo ontstaat er ruimte onder de huid voor meer flexibiliteit. De huid wordt door cupping elastischer en het weefsel wordt harder. Het versoepelen van de huid zorgt voor verlichting van pijnklachten veroorzaakt door de Fibromyalgie.

Wesley_FibroConsulent41

03. Vlindermassage

Dit is een rustige en relaxte massage om uw rugmeridianen rust te geven. De vlindermassage richt zich op de ruggenwervel, de plek waar alle zenuwbanen samenkomen. Met behulp van herhalende beweging stimuleren wij het zenuwstelsel. We zorgen ervoor dat de zenuwen weer ontspannen. Naast ontspanning zorgt de vlindermassage ook voor verlichting van pijnklachten in de rug, soepelere gewrichten en verminderde spierspanning. De vlindermassage is het sluitstuk van onze massagecombinatie, om jouw lichaam weer vitaal en ontspannen te maken. Zo kan je soepeler en meer bewegen met Fibromyalgie.