Voeding

Voeding bij Fibromyalgie

Er zijn veel theorieën over wat gezond eten is. Deze theoriëen kunnen sterk uiteenlopen. We kunnen ons voorstellen dat je soms niet meer goed weet wat wel en niet goed is.

Vaak is het een kwestie van het in acht nemen van allerlei factoren. Denk hierbij aan leeftijd, beroep, geslacht en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur. Wij kijken wat echt goed en gezond is en aansluit op uw voedingspatroon en situatie, met betrekking tot Fibromyalgie. Gezond eten is natuurlijk altijd belangrijk. Niet alleen voor uw fysiek, maar ook voor uw psychologische gesteldheid. Wij streven er naar om jou naar een gezond BMI te krijgen, met de juiste vet- en spierpercentages.

Voeding bij Fibromyalgie is cruciaal en speelt een enorme rol bij gewicht en beweging bij Fibromyalgie. Door de pijn is het vaak lastig om dezelfde mate van beweging te krijgen als iemand zonder Fibromyalgie. Om toch vitaal en fit te blijven, is het belangrijk om je te laten adviseren over voeding. Als Fibroconsulent zijn wij ook gewichtsconsulent.

Gewichtsconsulent in Apeldoorn

Als gewichtsconsulent in Apeldoorn begeleiden we mensen naar een gezonde levensstijl, met als resultaat een gezond en ideaal gewicht.

Dit kan betekenen; gezonder eten, afvallen of juist aankomen, dus door klachtgericht te kijken. Ook kijken wij aan de hand van jouw voedingsdagboek wat uw eetpatroon is en bekijken wij samen wat er verbeterd moet worden. We meten ook je lichaamsgewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vetniveau en bloeddruk. Onze werkwijze geeft jou en ons een compleet beeld van wat je nodig hebt.

Door jou op een gezonde, gevarieerde en bewuste route te zetten zorgen we ervoor dat jouw lichaam weer alle voedingsstoffen binnen krijgt die benodigd zijn. Daarbij houden wij altijd rekening met jouw klachten als gevolg van de Fibromyalgie. We begrijpen dat behandeling op maat nodig is. Ben je op zoek naar advies over voeding bij Fibromyalgie? Bekijk onze tarieven op de volgende pagina: